Waarom primer gebruiken?

Draag jij make-up en voornamelijk foundation? Heb jij nog nooit gehoord van primer? Dan is dit een leuk artikel om te lezen. Wij gaan jou namelijk precies uitleggen wat primer is en waarom het aan te raden is om dit te gebruiken. Veel vrouwen dragen make-up en zouden dit nog veel beter kunnen doen, juist daarom is dit mogelijk ook een leuk artikel voor jou!

Verschillende voordelen

basislaag aan te brengen voordat je foundation op doet. De vraag is echter wat heb ik hier aan? Het aanbrengen van primer zorgt ervoor dat je foundation beter gaat hechten. Hierdoor blijft het de hele dag fris en mooi. Heb jij een droge huid? Dan is het aan te raden om voor een voller type te kiezen. Heb jij een vette huid? Kies dan voor een luchtige variant.

 

Met behulp van een primer krijg je al snel een egalere huid en dit is waarschijnlijk wel iets dat je graag wilt. Je poriën en oneffenheden worden minder goed zichtbaar en hierdoor ziet jouw huid er al veel beter uit. Een ander groot voordeel dat het biedt, is dat het licht reflecteert.

Beter make-up op doen

Met behulp van een primer kan je dus beter make-up op doen. Echter zijn er nog veel meer mogelijkheden. Wil jij weten hoe je zo goed mogelijk make-up op kunt doen, dan is het misschien wel leuk om een workshop te volgen bij een make-up artiest. Die kan jou precies vertellen hoe je bepaalde technieken moet toepassen. Dit is niet alleen super leuk, maar ook handig. Tevens zijn er veel tutorials te vinden op YouTube waarin je precies te zien krijgt hoe jij het beste make-up op kunt doen.

Permanente make-up

Vind jij het veel moeite om iedere dag make-up op te doen en lijkt het jou fijn om permanente make-up aan te laten brengen, dan kan dit ook een goed idee zijn. Dit blijft een aantal jaar zitten en je hoeft dan minder aan jezelf te doen. Wil jij dit laten doen? Ga dan wel op zoek naar een aanbieder die voor kwaliteit staat. Je moet er toch niet aan denken dat dit fout gaat?

Neem contact op